Prezentare proiect – CARTIER BURGHEZ – BRAYTIM

situat in TIMISOARA, Intrarea Josef Klapka nr.18 (o strada noua, amplasata intre str.Musicescu si str.Mures, in imediata apropiere a magazinului Lidl din Calea Martirilor – Parcul Triade).

Este o zona noua, cu multe cladiri rezidentiale, linistita si cu acces la toate facilitatile (magazinul Lidl, mijloc transport, un mic parculet in apropiere – Parcul Triade, etc) într-o zona rezidentiala linistita, înconjurata de locuinte individuale dar cu acces facil la nivelul cailor majore de circulatie ale localitatii (Calea Martirilor, Bd. Maresal Constantin Prezan, Bd. Sudului etc).

Pozitia este de asemenea avantajoasa din punct de vedere al distantei fata de zonele comerciale (supermarket Lidl), de recreere (parcurile adiacente Calea Martirilor, Bd. Maresal C-tin Prezan si zona Soarelui) si traseele mijloacelor de transport în comun.

Constructia imobilului a demarat la data de 15.06.2015.

Termen de finalizare: 30.06.2016

Prezentare generala

Ansamblul rezidential în curs de edificare este format dintr-un imobil cu functiunea de locuinta colectiva în regim de parter+2 etaje.
Volumul construit propus va contine apartamente cu una, doua si trei camere, cu suprafete utile generoase, fiind amplasat pe un teren amenajat cu spatii verzi, platforme si alei pavate pentru acces auto si pietonal, locuri de parcare exterioare, în incinta. Fiecare apartament va avea inclus in pret un loc de parcare la exterior.

Terenul va beneficia de toate utilitatile la nivelul strazii Josef Klapka (retea de alimentare cu apa, canalizare, retea de alimentare cu energie electrica, gaze naturale, telefonie, cablu TV), promotorul investitiei obligându-se a realiza extinderile de retele la nivel stradal precum si toate bransamentele si racordurile obiectivului nou edificat la acestea.

Imagini proiect

Idealbau 01
Idealbau 01
Idealbau 01
Idealbau 01
Idealbau 01
Idealbau 01
Idealbau 01
Idealbau 01